Om meg

Mitt navn er Thalia Gellerstedt, jeg er 26 år og flyttet fra Stockholm til Oslo da jeg var 2 år gammel. Hele mitt sosiale -og utdanningsbaserte nettverk har jeg bygd opp i Norge.

Jeg har tidligere studert Engelsk litteratur og Norsk Tegnspråk, før jeg i 2015 begynte å jobbe fulltid i motebransjen. Jeg opparbeidet meg som Visual Merchandiser og assisterende butikksjef i KappAhl og Lindex, for jeg innså at jeg trengte mer enn arbeidserfaring for å bane min vei fremover. I 2018 kom jeg inn på en ny linje på Høyskolen Kristiania ved navn Digitalisering og Økonomi, og så på det som et godt utdanningsløp med masse muligheter, samtidig som jeg får bygget og testet ut mine svakere ferdigheter.

Denne våren har jeg valgt å fordype meg i Digital Markedsføring. Hvorfor jeg har valgt dette er for at jeg ser på dette som et relevant emne for bacheloren min og forbedrer mine kunnskaper om den digitale utviklingen vi står ovenfor.

Ved siden av studiene har jeg Intership som Digital Markedsfører hos Pointmedia, som leverer AR og VR teknologi til den moderne arbeidplassen. Her har jeg et godt fungerende team og en leder som gir meg frie tøyler (innenfor visse rammer) til å utvikle meg. Jeg liker å være strukturert, jobbe i team/alene, ta tak i nye utfordringer og verdsetter relasjoner hvor ærlighet og lojalitet er i fokus.

Denne bloggen er opprettet som et faglig verktøy for å dele mine digitale ferdigheter og ervervet kunnskap dette halvåret.